Quantcast
peoplepill id: nelina
N
1 views today
1 views this week
Nelina

Nelina Bulgarina Singer of Pop-Folk and Bulgarian Folk Songs.

Bulgarina Singer of Pop-Folk and Bulgarian Folk Songs.
Nelina
The basics

Quick Facts

Intro Bulgarina Singer of Pop-Folk and Bulgarian Folk Songs.
Is Singer Musician
From Bulgaria
Type Music
Gender female
Birth 10 March 1971, Ruse, Bulgaria
Age: 49 years
Star sign PiscesPisces
Genre:
Folk pop
Folklore
Instruments:
Voice
The details

Biography

Нелина (Русе, 10. март 1971) бугарска је поп-фолк певачица.

Дискографија

Албуми

  • Една жена (1993)
  • Ела, ела (1994)
  • Не разваляй магията (1996)
  • Най-доброто (1997)
  • Душата ми (1998)
  • Пожар в сърцето (1999)
  • Пазя любовта (2000)
  • Най-щастлива (2002)
  • Изненада (2004)
  • На сърце ми лежи (2007)
  • Чорбаджи Иван (2010)
  • Мило ми е, драго ми е (2012)
  • Фолклорен извор (2014)
  • Празник е (2015)
  • За верни приятели (2017)

Спотови

Спот Година Албум Режисер
Има ли Господ? 1995 Една жена Неделчо Јорданов
Кукувица 1995 Ела, ела Неделчо Јорданов
Мамена и лъгана 1995 Ела, ела Неделчо Јорданов
Дай ми, Боже 1995 Ела, ела Неделчо Јорданов
Ходехме заедно 1995 Ела, ела Неделчо Јорданов
Не разваляй магията 1996 Не разваляй магията
Олей, олей 1996 Не разваляй магията
Бял Мерцедес (Change) 1997 Не разваляй магията
Все за теб 1997 Не разваляй магията
Душата ми 1998 Душата ми Стилијан Иванов
Вместо сбогом 1998 Душата ми Стилијан Иванов
Налей си 1998 Душата ми Стилијан Иванов
Рожден ден 1998 Душата ми Стилијан Иванов
Върни ми любовта 1998 Душата ми Стилијан Иванов
Дойдох си, мамо 1998 Душата ми
Пожар в сърцето 1999 Пожар в сърцето
Пирогов 1999 Пожар в сърцето
Мъжът на моя живот 1999 Пожар в сърцето Николај Скерлев
Три пъти почукай 2000 Пожар в сърцето
Лястовица 2000 Пожар в сърцето Николај Скерлев
Вади пари 2000 Пазя любовта Петјо Картулев
Се ла ви 2000 Пазя любовта Николај Скерлев
Сляпата неделя 2001 Пазя любовта Румен Атанасов/Георги Колев
Сънувах те 2001 Пазя любовта Петјо Картулев
За теб 2001 Румен Атанасов/Георги Колев
Честита Нова година 2001
Огледалото и аз 2002 Най-щастлива Румен Атанасов/Георги Колев
Най-щастлива 2002 Най-щастлива Николај Скерлев
Гръм 2002 Най-щастлива Румен Атанасов/Георги Колев
Свят без любов 2002 Най-щастлива Николај Нанков/Петјо Картулев
Твоите изгарящи очи 2004 Изненада Људмил Иларионов — Љуси
Близнаци 2004 Изненада Људмил Иларионов — Љуси
Тя, любовта 2004 Изненада Николај Нанков/Петјо Картулев
Добре че вали 2005 Изненада Людмил Иларионов – Люси
Щом за теб се сетя 2005 Илијан Петров
Тайфун 2006 Тенчо Јанчев
Най-добрият 2006 Николај Скерлев
Любов след любовта 2006 Николај Скерлев
Вино, песни и любов 2007 Петјо Картулев
За любов… и още нещо 2008
Себе си бъди 2008 Ивајло Спасов
Няма наши, няма ваши 2008 Николај Скерлев
Лека нощ 2009 Људмил Иларионов — Љуси
Как го правиш 2010 Јордан Петков
Жадна за любов жена 2011 Јордан Петков
Накарай ме 2012 Јордан Петков
Изповед 2013 Николај Скерлев
Недей и ти 2013 Николај Скерлев
Силните печелят в любовта 2014 Николај Скерлев
Господин Зает 2015 Јордан Петков
Лято, слънце, море 2016 Јордан Петков
От щастието най-боли 2016 Јордан Петков
Код Червено 2017 Јордан Петков
Първи сме сега 2017 Јордан Петков
Имунитет 2018 Јордан Петков
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes