Quantcast
peoplepill id: nadia-fares-1
NF
1 views today
3 views this week
Nadia Farès

Nadia Farès

French actress
Nadia Farès
The basics

Quick Facts

Intro French actress
Is Actor
From France
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 20 December 1968, Marrakesh, Marrakesh (Prefecture), Marrakesh-Safi, Morocco
Age 52 years
The details (from wikipedia)

Biography

Nadia Farès (born 20 December 1968 in Marrakech, Morocco) is a French actress. She rose to international fame with the police thriller Les Rivières pourpres (The Crimson Rivers). She appeared as Jade Agent Kinler in the 2007 action/thriller War, and as Pia in the 2007 horror film Storm Warning.

Filmography

cinema
  • 1992 : My Wife's Girlfriends de Didier Van Cauwelaert : Béatrice de Mennoux
  • 1994 : Elles n'oublient jamais de Christopher Frank : Angela
  • 1995 : Policier de Giulio Base : Stella
  • 1995 : Dis-moi oui d'Alexandre Arcady : Florence
  • 1996 : Hommes, femmes, mode d'emploi de Claude Lelouch : la nouvelle secrétaire de Blanc
  • 1997 : Les Démons de Jésus de Bernie Bonvoisin : Marie
  • 1997 : Sous les pieds des femmes de Rachida Krim : Fouzia
  • 1999 : Les Grandes Bouches de Bernie Bonvoisin : Esther
  • 1999 : Le Château des singes de Jean-François Laguionie : voix de Gina
  • 2000 : Les Rivières pourpres de Mathieu Kassovitz : Fanny Ferreira
  • 2001 : Coup franc indirect de Youcef Hamidi
  • 2002 : Nid de guêpes de Florent Emilio Siri : Hélène Laborie
  • 2002 : Le Mal de vivre de Jean-Michel Pascal : Sandrine
  • 2004 : Pour le plaisir de Dominique Deruddere : Julie, la femme de François
  • 2005 : L'Ex-femme de ma vie de Josiane Balasko : Ariane
  • 2007 : Insane de Jamie Blanks
  • 2007 : Storm Warning de Jamie Blanks : Pia
  • 2017 : Chacun sa vie et son intime conviction by Claude Lelouch
television
  • 1992 : Le Second Voyage de Jean-Jacques Goron : Yasmina
  • 1995 : Le Cavalier des nuages de Gilles Béhat : Melka
  • 1996 : Flairs ennemis de Robin Davis : Karen
  • 2001 : L'Enfant de la nuit de Marian Handwerker : Eva
  • 2006 : L'Empire du Tigre de Gérard Marx : Gabrielle
  • 1990 : Navarro : Sara (saison 2, épisode 1 : Fils de périph)
  • 1991 : L'Exilé (The Exile) : Jacquie Decaux
  • 1992 : Force de frappe (Counterstrike) : Jeanette (saison 3, épisode 5 : No Honour Among Thieves)
  • 1995 : Quatre pour un loyer
  • 1999 : Rêve de cauchemar de Cyril Sebas : La fille
  • 2002 : Apporte-moi ton amour d'Éric Cantona : Nan
  • 1999 : Délicate chatte de Vincent Jérôme (Moos)
  • 2007 : Rogue : L'Ultime Affrontement (War) de Philip G. Atwell : Agent Jade
  • 2009 : Revivre de Haim Bouzaglo : Emma Elbaz (6 épisodes)
  • 2016 : Marseille (série)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes