Quantcast
peoplepill id: mohammed-kamga
MK
1 views today
1 views this week
Mohammed Kamga

Mohammed Kamga

Indonesian singer
Mohammed Kamga
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian singer
Is Singer
From Indonesia
Type Music
Gender male
Birth 9 September 1987, Jakarta, Indonesia
Age 33 years
Star sign Virgo
Instruments:
Voice
Peoplepill ID mohammed-kamga
The details (from wikipedia)

Biography

Kamga Mo (lahir di Jakarta, Indonesia, 9 September 1987; umur 32 tahun) adalah penyanyi berkebangsaan Indonesia. Kamga dikenal luas sebagai salah satu personil grup musik Tangga yang beranggotakan Nerra Merlin, Tata Hadiwijoyo, dan Dee Dice yang digantikan Chevrina Anayang pada 2007. Kemudian pada 2015, Tangga berganti nama menjadi Dekat setelah Nerra Merlin memutuskan keluar dari Tangga.

Acara

  • The Voice Indonesia (Indosiar) (2013)
  • Explore Indonesia (Kompas TV) (2012-sekarang)

Diskografi

Bersama Tangga
  • Tangga (2005)
  • Cinta Begini (2007)
  • Ost. Lost in Love (2008)
Bersama Dekat
  • Lahir Kembali (2014)
  • Meranggas (2016)

Filmografi

  • Marmut Merah Jambu (2014) sebagai Bertus
  • Stereo (serial TV) (2015) sebagai Joe
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://www.lyrics.co.id/albumdetail-150-cinta_begini.html
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes