Quantcast
peoplepill id: mogens-rex
MR
1 views today
1 views this week
Mogens Rex

Mogens Rex

Danish actor
Mogens Rex
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor Film actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 24 August 1965
Age 55 years
Star sign Virgo
Peoplepill ID mogens-rex
The details

Biography

Mogens Rex (født 24. august 1965) er en dansk skuespiller.

Rex er uddannet fra Statens Teaterskole i 1992. Han har været en del af ensemblet på Mungo Park, Dr. Dantes Aveny og Riddersalen, men siden 1993 har han været tilknyttet Det Kongelige Teater. Desuden har han medvirket i Jean de France, Et dukkehjem og Laser og pjalter på Aalborg Teater.

Filmografi

  • Det store flip (1997)
  • Lad de små børn... (2004)
  • Fluerne på væggen (2005)

Tv-serier

  • Madsen og co. (2000)
  • Rejseholdet (2000-2003) afsnit nr: 5
  • Krøniken (2003-2006) afsnit nr: 2 4
  • Forbrydelsen (2007) afsnit nr: 5

Eksterne henvisninger

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/108526
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=5879
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=14038
http://www.scope.dk/person.php?id=32853
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=204729
http://www.allocine.fr/personne/fichepersonne_gen_cpersonne=592599.html?nopub=1
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes