Quantcast
peoplepill id: mogens-hermansen
MH
1 views today
1 views this week
Mogens Hermansen

Mogens Hermansen

Danish actor
Mogens Hermansen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 2 February 1931
Age 89 years
Star sign Aquarius
The details

Biography

Mogens Hermansen (født 2. februar 1931 i København) er en dansk skuespiller.

Hermansen blev uddannet fra Det Ny Teaters Elevskole.

Filmografi

  • En sømand går i land (1954)
  • Tre finder en kro (1955)
  • Det lille hotel (1958)
  • Paw (1959)
  • Den sidste vinter (1960)
  • Soldaterkammerater på efterårsmanøvre (1961)
  • Sorte Shara – Alarm i Østersøen (1961)
  • Støv for alle pengene (1963)
  • Alt for kvinden (Greven på Liljenborg) (1964)
  • Tandlæge på sengekanten (1971)
  • Livsens Ondskab (tv-serie, 1972)
  • Romantik på sengekanten (1973)
  • Skipper & Co. (1974)
  • Terror (1977)

Eksterne henvisninger

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/5244
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=1376
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=13174
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=144544
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes