Quantcast
peoplepill id: mikkel-herforth
MH
1 views today
1 views this week
Mikkel Herforth

Mikkel Herforth

Danish television presenter
Mikkel Herforth
The basics

Quick Facts

Intro Danish television presenter
Is Television presenter
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 25 September 1979, Kokkedal, Denmark
Age 41 years
Star sign Libra
The details (from wikipedia)

Biography

Mikkel Herforth (født 25. september 1979 i Kokkedal ) er en dansk TV-vært. Han startede som vært på DR1's ungdomsprogram Boogie, og har siden været vært på Go' Morgen Danmark på TV 2 og Ham, Hun og Haven.

Filmografi

Tv

  • GO' Sommer Danmark (2010-2011)
  • Til middag hos... (2010)
  • Talent 2008 (2008)
  • Rent fup (2006)
  • Boogie (2002-2004)
  • Postkort fra drengene (2004)
  • Det vildeste westen (2005)
  • Negermagasinet (2005)
  • Hotellet (2000-2001)

Referencer

Eksterne henvisninger

Stub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om Mikkel Herforth kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://woman.dk/article/21085-mikkel-herforth
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/212160
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes