Quantcast
peoplepill id: michel-castenholt
MC
1 views today
1 views this week
Michel Castenholt

Michel Castenholt

Danish actor
Michel Castenholt
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor Film actor Voice actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 9 July 1956
Age 64 years
Star sign Cancer
Peoplepill ID michel-castenholt
The details (from wikipedia)

Biography

Michel Castenholt (født 9. juli 1956) er en dansk skuespiller, instruktør og studievært.

Castenholdt var i 1988 med til at stifte Teater Får302. Sidenhen har han vundet DM i teatersport. For en del år siden skabte han figuren Vera, som han har optrådt med såvel i DR's børne-tv som ved live-optrædener.

Filmografi

  • Nattevagten (1994)
  • Monas Verden (2001)
  • Elsker dig for evigt (2002)
  • Askepop - the movie (2003)
  • Lotto (2006)

Tv-serier

  • Charlot og Charlotte (1996)

Tv-programmer

  • Rutsj (2002)

Musik Video

  • Aben, Papegøjen og andre Børnesange (1998)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om Michel Castenholt kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/98120
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=1825
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=11821
https://www.allmovie.com/artist/p395794
https://danskefilmstemmer.dk/Person.php?pid=1197
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes