peoplepill id: michael-lindvad
ML
1 views today
1 views this week
Michael Lindvad

Michael Lindvad

Danish actor
Michael Lindvad
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor Voice actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 25 May 1940, Frederiksberg, Denmark
Age 80 years
Star sign Gemini
The details

Biography

Michael Lindvad (født 25. maj 1940 i Frederiksberg) er en dansk skuespiller.

Han er uddannet fra Privatteatrenes Elevskole i 1964, og har siden da optrådt på en lang række teatre, af hvilke kan nævnes Det ny Teater, Boldhus Teatret, Aveny Teatret, Allé Scenen, Det Danske Teater, Gladsaxe Teater, Aalborg Teater og Nørrebros Teater.

I tv har han bl.a. medvirket i serierne En by i provinsen, Bryggeren og TAXA.

Han var i en periode gift med skuespillerinden Brigitte Kolerus.

Udvalgt filmografi

Film

  • Den hvide hingst – 1961
  • Nøddebo Præstegård (1974) – 1974
  • Hjerter er trumf – 1976
  • Familien Gyldenkål vinder valget – 1977
  • Drengene fra Sankt Petri – 1991
  • Min fynske barndom – 1994

Tv-serier

  • Gøngehøvdingen – 1992 som Kaptajn Olof Kernbock.

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Michael Lindvad kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/87
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=712
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=12827
http://www.scope.dk/person.php?id=52339
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=156381
https://danskefilmstemmer.dk/Person.php?pid=1841
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes