Quantcast
peoplepill id: maxime-hardy
MH
1 views today
1 views this week
Maxime Hardy
The basics

Quick Facts

From Belgium
Politics Socialist Party
The details

Biography

Maxime Hardy (17 november 1987) is een Belgisch politicus voor de PS.

Levensloop

Hardy is van opleiding master in de bedrijfskunde aan de Universiteit van Bergen en master in de arbeidswetenschappen aan de ULB. Na zijn studies werd hij economisch adviseur op het kabinet van premier Elio Di Rupo. Toen Di Rupo van 2014 tot 2019 PS-voorzitter was, werkte Hardy als diens woordvoerder. Ook daarna bleef hij communicatieadviseur van zijn partij. Daarnaast nam hij als mannequin deel aan verschillende defilés van modehuis Prada.

Sinds december 2018 is hij voor de PS gemeenteraadslid van Charleroi. In januari 2020 werd Hardy voor de kieskring Charleroi-Thuin tevens lid van het Waals Parlement en het Parlement van de Franse Gemeenschap, als opvolger van de overleden Philippe Blanchart.

Zijn vader Pierre Hardy zetelde ook in het Waals Parlement.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 17 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.sudinfo.be/id117306/article/2019-05-07/de-mannequin-pour-prada-candidat-socialiste-lincroyable-parcours-de-maxime-hardy
https://www.dhnet.be/regions/charleroi/un-nouveau-depute-wallon-pour-la-circonscription-5e124b799978e272f9a2a764
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes