Quantcast
peoplepill id: matti-hara
MH
2 views today
2 views this week
Matti Hara
Suomalainen radiotoimittaja ja valtiotieteen maisteri

Matti Hara

Matti Hara
The basics

Quick Facts

Intro Suomalainen radiotoimittaja ja valtiotieteen maisteri
From Finland
Gender male
Birth 1936
Age 86 years
The details (from wikipedia)

Biography

Matti Juhani Hara (s. 1936) on suomalainen eläkkeellä oleva radiotoimittaja ja valtiotieteen maisteri. Hän vietti lapsuus- ja nuoruusvuotensa Helsingin Oulunkylässä ja asuu nykyisin Kontulassa.

Hara tuli Yleisradion palvelukseen 1963. Hän oli Nuorten radion toimituspäällikkönä, juonsi muun muassa Nuorten sävellahjaa, Omat levyt -ohjelmaa ja toimi sittemmin ajankohtaisohjelmien toimittajana muun muassa Tänään iltapäivällä -ohjelmassa ja oli Radio Suomen erikoistoimittajana. Hara on tullut tunnetuksi myös puolustusvoimien lippujuhlapäivän paraatien selostajana, joita hän selosti Yleisradiolle 20 kertaa.

Teoksia

  • Yleisradion kehitysteoriasta radion puheohjelmistojen aihepiirien yleiskartoitukseen : 1960-luvun kehitystä kuvaava teoreettis-empiirinen tarkastelu, Helsingin yliopiston pro gradu-työ. Yleisradio Sarja B 1975,7. Yleisradio, Helsinki 1975

Lähteet

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 11 Aug 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Matti Hara

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes