Quantcast
MP
Belgium
18 views this week
Mariska Parewyck

Mariska Parewyck

Belgisch atlete
The basics
Quick Facts
Intro Belgisch atlete
Countries Belgium
Occupations Athletics competitor
Gender female
Birth December 13, 1988
The details
Biography

Mariska Parewyck (13 december 1988) is een Belgische atlete, die gespecialiseerd is in de middellange afstand. Zij werd tweemaal Belgisch kampioene.

Loopbaan

Parewyck behaalde op de 800 m verschillende medailles op Belgische kampioenschappen vooraleer ze in 2012 zowel indoor als outdoor de Belgische titel veroverde. Parewyck was aangesloten bij Lebbeekse Atletiek Toekomst (LAT). Ze stapte nadien over naar Eendracht Aalst.

Belgische kampioenschappen

Outdoor
Onderdeel Jaar
800 m 2012
Indoor
Onderdeel Jaar
800 m 2012

Persoonlijke records

Outdoor
Onderdeel Prestatie Datum Plaats
800 m 2.04,42 6 augustus 2011 Ninove
1500 m 4.23,82 6 augustus 2011 Ninove
Indoor
Onderdeel Prestatie Datum Plaats
800 m 2.08,65 18 februari 2012 Gent

Palmares

800 m

  • 2006: 2 Zilver BK indoor AC – 2.16,94
  • 2009: 3 Brons BK AC – 2.08,88
  • 2010: 3 Brons BK AC – 2.13,12
  • 2010: 2 Zilver BK indoor AC – 2.10,33
  • 2011: 2 Zilver BK AC – 2.10,87
  • 2011: 2 Zilver BK indoor AC – 2.12,52
  • 2012: 1 Goud BK indoor AC – 2.10,38
  • 2012: 1 Goud BK AC – 2.10,50
The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Loopbaan Belgische kampioenschappen Persoonlijke records Palmares
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes