Quantcast
peoplepill id: marika-makaroff
MM
1 views today
1 views this week
Marika Makaroff

Marika Makaroff Finnish journalist

Finnish journalist
The basics
Quick Facts
Intro Finnish journalist
Is Journalist
From Finland
Type Journalism
Gender female
Birth 5 June 1973
Age: 46 years
The details
Biography

Katja Marika Makaroff (s. 5. kesäkuuta 1973, Helsinki) on tuotantoyhtiö Friday TV:n toimitusjohtaja ja entinen radio- ja televisiotoimittaja. Radiossa hän on työskennellyt Radio Cityssä ja Radio Ykkösessä, ja televisiossa hän tuli tunnetuksi ohjelmista Jyrki, Hurja joukko, Makaroff & Modig ja Talo. Toimittajan uransa jälkeen hän työskenteli kahdeksan vuotta FremantleMedia Finland Oy:n johdossa – ensin toimitusjohtajana 2005–2011 ja sitten luovana johtajana 2011–2013. Hän aloitti ruotsalaisen Friday TV:n toimitusjohtajana Tukholmassa huhtikuussa 2014.Marika on ollut aktiivinen Yllätetään Yhteiskunta -yhteisössä ja hän toimii nykyään myös Suomen Purjelaivasäätion hallituksessa.

Marika on opiskellut musiikkia Vantaan musiikkiopistossa sekä Pop- & Jazz konservatoriossa ja hän on toiminut laulajana bändeissä kuten Babajaga, Gnomus, Bubble Inc. (yhdessä K-onen, Marko Ahtisaaren, Jukka Perkon sekä Mamban kanssa).

Lähteet

Aiheesta muualla

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes