Quantcast
peoplepill id: marie-lou-sellem
MS
2 views today
5 views this week
Marie-Lou Sellem

Marie-Lou Sellem

German French actress
Marie-Lou Sellem
The basics

Quick Facts

Intro German French actress
Is Actor Stage actor Film actor
From Germany
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 19 June 1966, Göttingen, Germany
Age 54 years
Star sign GeminiGemini
The details

Biography

Marie-Lou Sellem, née le à Göttingen en Basse-Saxe, est une actrice allemande.

Biographie

Filmographie

  • 1989 : 100 Jahre Adolf Hitler - Die letzte Stunde im Führerbunker : la fille Goebbels
  • 1995 : Balko (série télévisée) : Anna
  • 1997 : Nur für eine Nacht (téléfilm) : Susanne
  • 1997 : Winter Sleepers : Laura
  • 1997 : Falsche Liebe (téléfilm) : Cora
  • 1998 : Pi - Die Polizistin : Lilo Pleschinski
  • 1998 : Single sucht Nachwuchs (téléfilm)
  • 1998 : Places in Cities
  • 1998 : Alerte Cobra (série télévisée) : Sabrina
  • 1999 : Ein Vater im Alleingang (téléfilm) : Cora Ohlkamp
  • 1999 : Unschuldige Biester (téléfilm) : Bettina
  • 1999 : Zwei (court métrage) : Alex
  • 1999 : Die hohe Kunst des Seitensprungs (téléfilm) : Mercedes
  • 2000 : Bella Block (série télévisée)
  • 2000 : Kill me softly - Frauenmord in Frankfurt (téléfilm) : Martina
  • 2000 : Mörderischer Doppelgänger - Mich gibt's zweimal (téléfilm) : Anne-Marie
  • 2000 : Einsatz in Hamburg (série télévisée) : Verena Hessler
  • 2000 : Stundenhotel
  • 2001 : Sophie - Sissis kleine Schwester (téléfilm) : Nadine
  • 2001 : 99euro-films : la belle étrangère (segment "Die schöne Fremde")
  • 2001 : My Brother the Vampire : Chantal
  • 2001 : Wie buchstabiert man Liebe? (téléfilm) : Maria Suhrke
  • 2001 : No Regrets : Anna
  • 2002 : Der Rattenkönig (téléfilm) : Janis Mutter
  • 2002 : Help, I'm a Boy! : Ulrike, la mère de Mickey
  • 2002 : Wenn zwei sich trauen (téléfilm) : Melanie Springer
  • 2003 : Lottoschein ins Glück (téléfilm) : Karin
  • 2003 : Mädchen, böses Mädchen (téléfilm)
  • 2003 : Sommernachtstod (téléfilm) : Martina
  • 2003 : Push and Pull : Barbara
  • 2004 : Double Jeu (série télévisée) : Petra Kracht
  • 2004 : Marseille : Hanna
  • 2004 : Mr. und Mrs. Right (téléfilm) : Diana
  • 2004 : Finanzbeamte küsst man nicht (téléfilm) : Lisa Fröhlich
  • 2005 : Die Gerichtsmedizinerin (série télévisée) : Docteure Carmen Konrad (4 épisodes)
  • 2006 : Dornröschen erwacht (téléfilm) : Inga Müller
  • 2006 : Le Dernier Témoin (série télévisée) : Claudia Weihe
  • 2006 : Leben mit Hannah : Vivian
  • 2006 : Hunde haben kurze Beine (Mensonges et amour, téléfilm) : Ruth Schäfer
  • 2007 : Früher oder später : Ellen
  • 2007 : Notruf Hafenkante (de) (série télévisée) : Docteure Anna Jacobi (32 épisodes)
  • 2008 : Der Bulle von Tölz (série télévisée) : Shanna Moser
  • 2008 : The Duo (série télévisée) : Monika Fallersleben
  • 2009 : Die Drachen besiegen (téléfilm) : Verena Holz
  • 2009 : Die Liebe der Kinder : Maren
  • 2009 : Die Seele eines Mörders (téléfilm) : Ada Efrati
  • 2009 : Crash Point: Berlin (téléfilm) : Alexandra Hardle
  • 2009 : Gangs : Sofies Mutter
  • 2009 : Aller Tage Abend : Anita
  • 2010 : Brigade du crime (série télévisée) : Manuela Brück
  • 2010 : Der Kriminalist (série télévisée) : Docteure Janine Meerbaum
  • 2010 : Stolberg (série télévisée) : Violetta Gehrmann
  • 2010 : Wolfsfährte (téléfilm) : Docteure Susanne Eckhardt
  • 2010 : Wallace Line
  • 2011 : Für immer 30 (téléfilm) : Susanne Andersen
  • 2012 : Überleben an der Wickelfront (téléfilm) : Isaskia
  • 2012 : Der Hafenpastor (téléfilm) : Rita Book
  • 2012 : Breaking Horizons : Docteur Siederis
  • 2012 : SOKO Stuttgart (série télévisée) : Petra Rückert
  • 2012 : Blutadler (téléfilm) : Docteure Susanne Eckhardt
  • 2012 : Un cas pour deux (série télévisée) : Docteure Ruth Schneller
  • 2013 : Als meine Frau mein Chef wurde (téléfilm) : Hanna Jens
  • 2013 : Heiter bis tödlich - Hauptstadtrevier (série télévisée) : Madame Rubina
  • 2013 : Morocco : Lea
  • 2013 : Spuren des Bösen - Zauberberg (téléfilm) : Karin Staller
  • 2013 : SOKO Köln (série télévisée) : Beate Schöne
  • 2013 : Aschenbrödel und der gestiefelte Kater : Pauls Mutter
  • 2013 : Stubbe - Von Fall zu Fall (série télévisée) : Renate Kadett
  • 2014 : Liebe am Fjord (série télévisée) : Wibeke Berglund
  • 2014 : Homicide Unit Istanbul (série télévisée) : Nesrin Günes
  • 2014 : Bis zum Ende der Welt (téléfilm) : Susanne Howacht
  • 2014 : Commissaire Dupin (série télévisée) : Solenn Nuz
  • 2014 : Zeit der Zimmerbrände (téléfilm) : Anna Alpino
  • 2015 : Spielt keine Rolle (court métrage) : Ingrid
  • 2015 : Der Hafenpastor und das graue Kind (téléfilm) : Rita
  • 2015 : Überleben an der Scheidungsfront (téléfilm) : Saskia
  • 2015 : Letzte Spur Berlin (série télévisée) : Karin Bronner
  • 2015 : Heil - Une Farce Néonazie : Commissaire d'intégration
  • 2015 : Brandmal (téléfilm) : Docteure Susanne Eckhardt
  • 2015 : Ihr Sohn (court métrage) : Irene
  • 2015 : Löwenzahn (série télévisée) : Professeure Docteure Würfel
  • 2016 : Looping : Ann
  • 2016 : Dengler (série télévisée) : Hilde
  • 2016 : Brother and Sister : Chefin
  • 2016 : Der Hafenpastor und das Blaue vom Himmel (téléfilm) : Rita
  • 2017 : Club Europa (téléfilm) : Bea
  • 2017 : Casting : Nathalie Strasser
  • 2017 : Viel zu nah (téléfilm) : Nina
  • 2017 : LOMO: The Language of Many Others : Krista
  • 2017 : Hit Mom: Mörderische Weinachten (téléfilm) : Sabrina
  • 2018 : Falk (série télévisée) : Sabine (3 épisodes)
  • 2018 : Der Krieg und ich (mini-série) : Catherine Morel
  • 1997-2019 : Tatort (série télévisée) : Ellen Kircher / Policière Hellinger / Ulla Jahn / ... (12 épisodes)
  • 2019 : Charlie's Angels : Fatima Ahmed
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 20 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.imdb.com/name/nm0783317/
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes