Quantcast
peoplepill id: marchen-passer
MP
1 views today
1 views this week
Marchen Passer

Marchen Passer

Danish actress
Marchen Passer
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 11 December 1938, Copenhagen, Denmark
Age 82 years
Star sign Sagittarius
Family
Siblings: Dirch PasserKirsten Passer
Peoplepill ID marchen-passer
The details

Biography

Marchen Passer (født 11. december 1938 i København) er en dansk skuespiller.

Hun debuterede i 1961 på film med To skøre hoveder og havde efterfølgende en række mindre roller i spillefilm. Efter Manden der tænkte ting i 1969 trak hun sig tilbage fra filmverdenen og overtog efter moderens død en antikvitetsforretning i Nyhavn.

Hun er søster til skuespillerne Dirch Passer og Kirsten Passer.

Filmografi

  • To skøre hoveder (1961)
  • Alt for kvinden – (Greven på Liljenborg) (1964)
  • Når enden er go' (1964)
  • Dyden går amok (1966)
  • Nyhavns glade gutter – (Onkel Joakims hemmelighed) (1967)
  • Manden der tænkte ting (1969)

Revyer

  • A.B.C. revyerne 1961
  • Helsingør-Revyen (1966)
  • Nykøbing F. Revyen (1964)

Eksterne henvisninger

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/4227
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=680
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=11467
http://www.scope.dk/person.php?id=50617
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes