Quantcast
peoplepill id: mar-sodupe
MS
1 views today
1 views this week
Mar Sodupe

Mar Sodupe

French actress
Mar Sodupe
The basics

Quick Facts

Intro French actress
Is Actor Film actor
From France
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 26 March 1972, Las Palmas de Gran Canaria, Spain
Age 49 years
Star sign Aries
The details (from wikipedia)

Biography

Mar Sodupe est une actrice espagnole, formée par Robert Cordier.

Biographie

Filmographie

Cinéma

  • 1998 : Shampoo Horns de Manuel Toledano
  • 1998 : En plein cœur de Pierre Jolivet : Luisa
  • 1999 : Mauvaise Passe de Michel Blanc: Linda
  • 2000 : Fais-moi rêver de Jacky Katu : Paloma
  • 2000 : Toreros d'Eric Barbier
  • 2001 : Électroménager de Sylvain Monod
  • 2001 : De l'amour de Jean-François Richet : Linda
  • 2003 : L'Âge de raison de Sylvia Calle et Aurette Leroy (court-métrage) : Ana
  • 2004 : Inguélézi de François Dupeyron : Angela
  • 2004 : Atomik Circus, le retour de James Bataille de Didier Poiraud et Thierry Poiraud : Kitty
  • 2005 : Les Mots bleus d'Alain Corneau : Muriel
  • 2005 : Je préfère qu'on reste amis... d'Olivier Nakache et Eric Toledano : Julia Márquez
  • 2005 : Backstage d'Emmanuelle Bercot : Nanou
  • 2005 : Ausentes de Daniel Calparsoro : María
  • 2005 : Olé ! de Florence Quentin : M Escobar
  • 2006 : Quatre étoiles de Christian Vincent : Christina
  • 2006 : La Faute à Fidel ! de Julie Gavras : Lola
  • 2007 : L'Invité de Laurent Bouhnik : Sophia
  • 2007 : Je crois que je l'aime de Pierre Jolivet : Lola
  • 2008 : Frisson d'Isidoro Ortiz : Julia
  • 2008 : Mes amis, mes amours de Lorraine Lévy : Valentine
  • 2009 : Hierro de Gabe Ibañez : Tania
  • 2011 : Et Dieu tua la femme de Sacha Chelli (court-métrage)
  • 2012 : Alyah d'Elie Wajeman : Anaëlle
  • 2013 : Petit bonhomme de Victor Rodenbach et Hugo Benamozig (court-métrage) : Patricia
  • 2013 : Kalenda Maia de Guillem Gastô (court-métrage) : Macaya
  • 2014 : Les Nuits d'été de Mario Fanfani : Suzanne Müller
  • 2014 : La Famille Bélier d'Éric Lartigau : M Dos Santos, la professeur d'espagnol

Télévision

  • 2001 : Tel épris : Mina
  • 2003 : Jusqu'au bout de la route : La femme des baraquements
  • 2008 : Fago : Pilar Jiménez (3 épisodes)
  • 2009 : Frères de sang : Nicole Lascan
  • 2009 : Los misterios de Laura (1 épisode) : Barbie, la voisine du lotissement
  • 2010-2012 : Interpol : Gabriela Roman (13 épisodes)
  • 2013 : Détectives : Colomba (1 épisode)
  • 2016 : Sé quién eres (es) : Silvia Castro
  • 2016 : Bajo sospecha (es) : Sophie Leduc
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 06 Feb 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.imdb.com/name/nm0812073/
http://viaf.org/viaf/168991535
http://id.loc.gov/authorities/no2010205376
http://catalogo.bne.es/uhtbin/authoritybrowse.cgi?action=display&authority_id=XX4969738
http://www.worldcat.org/identities/lccn-no2010-205376
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes