Quantcast
peoplepill id: maj-wismann
MW
1 views today
1 views this week
Maj Wismann
Danish sexologist

Maj Wismann

Maj Wismann
The basics

Quick Facts

Intro Danish sexologist
Is Sexologist
From Denmark
Field Social science
Gender female
Birth 26 November 1977
Age 44 years
Star sign Sagittarius
The details (from wikipedia)

Biography

Denne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Maj Wismann (født 26. november 1977) er en dansk sexolog og parterapeut, brevkasseredaktør, forfatter og foredragsholder. Hun har desuden en fast klumme om sex og samliv i B.T., samt leverer artikler om parforhold til bl.a. The Huffington Post, The Gottman Institute samt Tiny Buddha. Hun har dertil medvirket i en række tv- og radioprogrammer.

Uddannelse og baggrund

Maj Wismann er oprindeligt uddannet som folkeskolelærer, men interessen for samspillet mellem mennesker førte hende hurtigt videre til en uddannelse som sexologisk rådgiver fra Sexologisk Akademi i København 2006. Siden har hun tilføjet øvrige kurser og uddannelser indenfor sit felt, herunder bl.a. uddannelsen til klinisk sexolog i 2015, til Parterapeut hos Joan Ørting i 2008 samt til certificeret Metakognitiv Terapeut (Level 1) fra MCT-instituttet i 2017.

Maj Wismann var med til at starte den nu ophørte Dansk Sexolog Forening. Hun er uddannelsesleder på Den Terapeutiske Grunduddannelse.

Maj Wismann så i 2009 muligheden for at undervise via online kurser. Udover de par, hun har hjulpet i sin klinik gennem årene, har hun hjulpet par gennem sine forskellige online kurser, workshops og forløb. Hun besvarer spørgsmål fra læserne på sin blog, hvor læsere også bidrager med deres erfaringer gennem kommentarfeltet på bloggen.

Karriere

Maj Wismanns lyst til at undervise, formidle og hjælpe mennesker til at få et bedre parforhold, har ført til, at hun ofte hjælper medierne i temaartikler i flere aviser og ugeblade. Hun har i en årrække været brevkasseredaktør for magasinet Psykologi, samt fast klummeskribent i både kvindemagasinet Woman og kvindeuniverset Oestrogen.dk. Hun er desuden fast klummeskribent i B.T., hvor hun hver anden uge skriver om sex og samliv. Dertil er hun forfatter til bogen "Kærlige råd fra en ven"

Hun har desuden været med i tv-programmet Bonde søger brud, og haft talkshowet Det handler om kærlighed på TV 2/Fyn samt har deltaget i adskillige radioprogrammer.

Maj Wismann har fortsat egen klinik ved Nyborg, men størstedelen af hendes aktiviteter foregår nu online, hvor hun hver hjælper par med at få et bedre parforhold og sexliv. Derudover underviser hun andre terapeuter, rådgivere mm i at hjælpe klienter via nettet.

I 2012 lancerede hun sin amerikanske hjemmeside, hvorfra hun hjælper udenlandske par på samme måde, som hun hjælper de danske. Især indenfor de seneste år, har hun for alvor fået skabt sig et navn internationalt og leverer nu klummer og artikler til flere internationale medier, f.eks Gottman Institute samt The Huffington Post.

Udover dette er Maj Wismann en meget benyttet foredragsholder, og har desuden udgivet en række e-bøger og kurser om seksualitet og parforhold. Flere af disse kan hentes gratis via hendes danske hjemmeside.

Privatliv

Maj Wismann er født i 1977 og bor ved Nyborg på Fyn, hvor hun også har sin klinik. Hun er gift med flymekanikeren Mads Bruun, og har i alt tre børn.

Referencer

Eksterne henvisninger

Et udpluk af Maj Wismanns deltagelse i artikler, foredrag m.m.:

Stub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 21 Feb 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.gottman.com/author/maj-wismann/
https://tinybuddha.com/author/maj-wismann/
https://websexolog.dk/om-maj-wismann/
http://tegu.dk/
https://www.saxo.com/dk/kaerlige-raad-fra-en-ven_maj-wismann_paperback_9788771715354
https://websexolog.dk/
https://onlinebiz.dk/
https://www.bt.dk/sundhed/sex-og-parforhold/maj-wismann
https://jon.dk/2016/04/stress-sex-og-parforhold-et-interview-med-sexolog-maj-wismann/
https://terapeutbooking.dk/online-guruen-maj-wismann/
https://www.femina.dk/dit-liv/sex-kaerlighed/nyt-kursus-fra-maj-wismann
https://www.sondagsavisen.dk/?s=maj%20wismann
https://www.femina.dk/find/maj%20wismann
https://www.fyens.dk/nyborg/Fra-skolelaerer-til-sexolog/artikel/682736
https://www.marriage.com/experts/maj-wismann
https://www.thedailypositive.com/author/maj-wismann/
https://nordjyske.dk/soeg
https://www.b.dk/relationer/derfor-behoever-du-ikke-dyrke-sex-for-at-have-et-godt-parforhold
https://www.alt.dk/artikler/ikke-klar-er-din-sexlyst-for-lav
http://www.nyborg.dk/~/media/NyborgKommune/Files/Borger/Sundhed/Sundhedsplejen/Folder-Godt-p%C3%A5-Vej-2018.pdf?la=da
https://majwismann.dk/
https://majwismann.dk
https://www.majwismann.com
Sections Maj Wismann

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes