Quantcast
peoplepill id: luan-baci
LB
1 views today
1 views this week
Luan Baci
Albanian politician

Luan Baci

Luan Baci
The basics

Quick Facts

Intro Albanian politician
Is Politician
From Albania
Field Politics
Gender male
The details (from wikipedia)

Biography

Luan Baci është një nga 140 deputetët e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit 2017. Ai i përket Partisë Demokratike te Shqiperise,ne qarkun e Fierit

Referenca dhe shënime

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 08 Sep 2019. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://gazeta-shqip.com/lajme/2017/06/27/emrat-ja-140-deputetet-e-rinj-te-parlamentit/
Sections Luan Baci

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes