Quantcast
peoplepill id: lola-baidel
LB
1 views today
1 views this week
Lola Baidel
The basics

Quick Facts

Is Poet Writer
From Denmark
Type Literature
Gender female
Birth 26 March 1951
Age 69 years
Star sign Aries
Peoplepill ID lola-baidel
The details

Biography

Lola Baidel (født 26. marts 1951) er en dansk forfatter og digter.

Bibliografi

  • Du skal passe din have, (1979)
  • Og søndagsbørn gav lov, (1981)
  • En sagte raslen, (1978)
  • Kun noget levende, (1977)
  • Små hop på stedet, (1983)
  • The Mistress of Laughter (1983)
  • Døren er åben, (1984)
  • Sløjfer, (1987)
  • Du kan sagtens klare dig uden en mand – men ikke uden en vaskemaskine, (1997)
  • Som sendt fra himlen, (2001)
  • Uden videre, (2015) IS

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske forfatterbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om Lola Baidel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
Autoritetsdata
Autoritetsdata
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://bibliografi.dk/content.php?page=author&value=14337
https://www.worldcat.org/identities/containsVIAFID/240042500
https://viaf.org/viaf/240042500
http://id.loc.gov/authorities/names/n78061292
http://isni.org/0000000384704496
//libris.kb.se/auth/176593
http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb14435696r
http://data.bnf.fr/ark:/12148/cb14435696r
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes