Quantcast
peoplepill id: lisa-fitz
LF
1 views today
3 views this week
Lisa Fitz
German actress

Lisa Fitz

Lisa Fitz
The basics

Quick Facts

Intro German actress
Is Actor
From Germany
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 15 September 1951, Zürich, Canton of Zürich, Switzerland
Age 70 years
Star sign Virgo
Family
Father: Walter Fitz
Spouse: Ali Khan
Children: Nepo Fitz
The details (from wikipedia)

Biography

Lisa Fitz (n. 15 septembrie 1951, Zürich) este o actriță, cabaretistă și cântăreață germană.

Date biografice

Lisa Fitz, a copilărit în Munchen, ea provine dintr-o famile bavareză de actori, bunicul ei a fost scriitor. Între anii 1969 - 1972 a absovit școală superioară de dramaturgie din Bavaria. În cinematografie debutează în anul 1970 alături de Franz Xaver Kroetz.

Filmografie

  • 1970: Schulmädchen-Report: Was Eltern nicht für möglich halten
  • 1972: Bayrische Hitparade
  • 1974: Goldfüchse (TV)
  • 1975: Das zweite Geständnis (Serial din Tatort)
  • 1975: Das Nest (TV)
  • 1976: Die Leute von Feichtenreut (TV)
  • 1977: Eine Frau in der Koje – Auf Achse (serial)
  • 1977: Der Wittiber (TV)
  • 1978: Zeit zum Aufstehen (TV)
  • 1980: Heimat (TV)
  • 1980: Der Neger Erwin (Herbert Achternbusch)
  • 1981: Mein Freund der Scheich (TV)
  • 1982: Meister Eder und sein Pumuckl
  • 1984: Hildes Endspiel – Eine Vorstadtballade (TV)
  • 2000: www.mord.de (Serial Der Bulle von Tölz)
  • 2003: Großglocknerliebe – Kein Heimatfilm
  • 2005: Die Gerichtsmedizinerin (Serial la RTL)
  • 2007: Die Gerichtsmedizinerin (Serial la RTL)
  • 2008: Zur Sache, Lena (Serial la ZDF)
  • 2009: Ein Haus voller Töchter (Serial)

Legături externe

Materiale media legate de Lisa Fitz la Wikimedia Commons

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Lisa Fitz

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes