Quantcast
peoplepill id: lea-bosco
LB
1 views today
64 views this week
Léa Bosco

Léa Bosco

French actress and model
Léa Bosco
The basics

Quick Facts

Intro French actress and model
Is Actor Model
From France
Type Fashion Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 1980
Age 40 years
The details

Biography

Léa Bosco (...) è un'attrice e modella francese.

Biografia

Léa Bosco ha recitato al teatro, al cinema e in televisione ed è stata modella per marche francesi quali L'Oréal, Sephora, Chloé e Lise Charmel.

Filmografia parziale

Cinema

  • Alliance cherche doigt, 1996, regia di Jean-Pierre Mocky
  • I Buddenbrook, 2008, regia di Heinrich Breloer

Televisione

  • La Bastide blanche, 1997, regia di Miguel Courtois
  • Il cuore e la spada, 1998, regia di Fabrizio Costa
  • Tropiques amers, 2006, regia di Jean-Claude Flamand Barny
  • La Mort dans l'île, 2008, regia di Philippe Setbon
  • Anna Karenina, 2013, regia di Christian Duguay
  • La bella e la bestia, 2014, regia di Fabrizio Costa

Altri progetti

Collegamenti esterni

  • Modifica su Wikidata
Controllo di autorità VIAF: (EN102432071 · ISNI: (EN0000 0000 7316 2909 · BNF: (FRcb16160001r (data)
Cinema Portale Cinema
Televisione Portale Televisione
The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes