Quantcast
peoplepill id: laura-llaneli
LL
1 views today
1 views this week
Laura Llaneli
Spanish artist

Laura Llaneli

Laura Llaneli
The basics

Quick Facts

Intro Spanish artist
Is Artist
From Spain
Field Arts
Gender female
Birth 1986
Age 36 years
The details (from wikipedia)

Biography

Laura Llaneli (Granada, 1986). Va cursar estudis musicals al Conservatori de Sabadell i té la diplomatura en Disseny Gràfic. És llicenciada en Belles Arts i màster en Art Sonor,totes dues titulacions per la Universitat de Barcelona. És membre de Sons de Barcelona i dels col·lectius Nenazas i Grupo de Investigación Multifocal. El seu treball explora la relació entre la producció i experiència sonora-musical, d’una banda, i les pràctiques i els dispositius de les arts visuals contemporànies, de l’altra. L’any 2014 ha estat seleccionada per Lo Pati-Eufònic, BCN Producció i Sala d’Art Jove. El 2013 va participar en Arts Sònica (Arts Santa Mònica), FAQ-FACTOTUM (Fundació Antoni Tàpies), Drap-Art (CCCB) i Eufònic, i el 2012, en la IV Bienal Internacional de Performance Deformes (Xile), Festus Torelló i CurtCircuit Fest (Antic Teatre). Ha estat resident a L’Estruch i actualment és resident a Hangar.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 13 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes