Quantcast
peoplepill id: kristian-tellerup
KT
1 views today
1 views this week
Kristian Tellerup

Kristian Tellerup

Kristian Tellerup
The basics
Quick Facts
Is Author Publisher
From Denmark
Type Business Journalism Literature
Gender male
Birth 7 January 1947
Age: 73 years
Star sign CapricornCapricorn
The details
Biography

Kristian Tellerup (født 7. januar 1947) er forfatter og forlægger.

Kristian Tellerup er uddannet lærer og har undervist på københavnske skoler og fungeret som skolebibliotekar. Han startede sit eget forlag, Forlaget Tellerup, for at udgive sin debutbog Preben Ræv i 1972, da de eksisterende forlag ikke viste interesse for den.

Bibliografi

  • Preben Ræv, 1972. Børnebog.
  • Et år med Rasmus, 1973. Børnebog.
  • Mini-Minos, 1974. Børnebog.
  • Mere om Mini-Minos, 1974. Børnebog.
  • Mini-Minos henter hjælp, 1975. Børnebog.
  • Jens på cykeltur, 1975. Børnebog.
  • Mini-Minos i byen, 1975. Børnebog.
  • Tilfældet Johnny, 1976. Ungdomsbog.
  • En dans med Kamma, 1977. Ungdomsbog.
  • En oplevelse for livet, 1977. Ungdomsbog.
  • Det dages vel søstre, 1979. Ungdomsbog.
  • David og Saul, 1979. Børnebog.
  • David – Israels konge, 1979. Børnebog.
  • Ali Baba og de 40 røvere, 1979. Børnebog.
  • Hamans hævn, 1980. Børnebog.
  • Mini-Minos og sælerne, 1981. Børnebog.
Artiklen om Kristian Tellerup kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes