Quantcast
peoplepill id: klaus-scharling-nielsen
KSN
2 views today
2 views this week
Klaus Scharling Nielsen

Klaus Scharling Nielsen

Danish actor
Klaus Scharling Nielsen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Was Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 18 May 1932
Death 30 December 1984 (aged 52 years)
Star sign Taurus
Peoplepill ID klaus-scharling-nielsen
The details (from wikipedia)

Biography

Klaus Scharling Nielsen (18. maj 1932 i København – 30. december 1984) var en dansk skuespiller.

Gennem sin karriere optrådte han på mange teatre, heriblandt Aveny Teatret, Alléscenen, ABC Teatret og Skolescenen.

Fik en del roller i TV og radio.

Han var søn af skuespilleren Jakob Nielsen.

Udvalgt bibliografi

Blandt de film han medvirkede i kan nævnes:

  • Farlig ungdom – 1953
  • Sukceskomponisten – 1954
  • Altid ballade – 1955
  • 6-dagesløbet – 1958
  • Krudt og klunker – 1958
  • Soldaterkammerater på efterårsmanøvre – 1961
  • Jetpiloter – 1961
  • Gøngehøvdingen – 1961
  • Støv på hjernen – 1961
  • Slottet – 1964
  • Selvmordsskolen – 1964
  • En ven i bolignøden – 1965

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Autoritetsdata
Autoritetsdata
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/149813
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/173245
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=587
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=12871
https://gravsted.dk/person.php?navn=klausscharlingnielsen
https://www.worldcat.org/identities/containsVIAFID/5521150085887515060009
https://viaf.org/viaf/5521150085887515060009
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes