Quantcast
peoplepill id: klaus-hjuler
KH
1 views today
1 views this week
Klaus Hjuler

Klaus Hjuler Danish actor

Danish actor
Klaus Hjuler
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor Film director
From Denmark
Type Film, Television, Stage and Radio
Gender male
Birth 17 June 1970
Age: 50 years
Star sign GeminiGemini
The details

Biography

Klaus Messerschmidt Hjuler (født 17. juni 1970) er en dansk stuntman, skuespiller og filminstruktør.

Hjuler begyndte som elev hos Martin og Lasse Spang Olsen i 1985 og blev efterfølgende underviser på skolen og medlem af MSO Stunt Team i 1988. Fra 1994 har han været freelancestuntman.

Filmografi

  • En dag i oktober (1991)
  • Den attende (1996)
  • Nemesis (2010)
  • Zoo (2018)

Tv-serier

  • Forbrydelsen (2007)
  • 2900 Happiness (2007- )

Som instruktør

  • Sort, hvid & grå (2000)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om Klaus Hjuler kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://klaushjuler.dk/
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/944
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=5293
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=12862
https://www.allmovie.com/artist/p32560
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes