Quantcast
peoplepill id: kimo-stamboel
KS
1 views today
1 views this week
Kimo Stamboel

Kimo Stamboel Indonesian film director

Indonesian film director
Kimo Stamboel
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian film director
Is Film director
From Indonesia
Type Film, Television, Stage and Radio
Gender male
Birth Jakarta, Indonesia
The details

Biography

Muhammad Stamboel, yang lebih dikenal sebagai "Kimo Stamboel" adalah sutradara, penulis skenario, dan produser film Indonesia. Dia memulai debutnya dalam perfilman dengan sebuah film indie berjudul Bunian (2004). Namanya menjadi terkenal setelah bergabung bersama dengan Timo Tjahjanto sebagai duet sutradara "The Mo Brothers".

Filmografi

Sebagai Kimo Stamboel

  • Bunian (2004)
  • DreadOut (2019)
  • (2019)
  • Ratu Ilmu Hitam (2019)

Sebagai The Mo Brothers

  • Takut: Faces of Fear (2008) - Segmen "Dara"
  • Rumah Dara (2010)
  • One Good Thing (2012)
  • Killers (2013)

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes