Quantcast
peoplepill id: kenneth-moller
KM
1 views today
1 views this week
Kenneth Møller

Kenneth Møller

Kenneth Møller
The basics

Quick Facts

Is Musician Rapper
From Denmark
Type Music
Gender male
Birth 17 June 1975
Age 45 years
Star sign Gemini
Peoplepill ID kenneth-moller
The details

Biography

Kenneth Møller født 17. juni 1975 i Næstved i Danmark) bedre kendt under kunstnernavnet Kenneth Kold, er en dansk rapper, der var medlem af hiphopgruppen Klart Dér!.

Han startede rapgruppen Action Men (som senere hen blev til Klart Dér! og tilegnede sig yderligere medlemmer fra København-området) i 1993 sammen med Niels Henrik Gerts (Nage), der allerede var aktiv hiphopgruppen Hvid Sjokolade med Tommy Bredsted (Onkel Tom) og Lasse Lindholm Nielsen (Mesta Lasse). Han medvirkede også på Sjokoladens track Sydsidens Vilde fra deres album Levende poeters klub. Medvirkede også på Hiphop til folket, 1996 (Drop Dead, compilation) som gæsteoptræden på nummeret "yeah" med sund fornuft (Per Vers).

Han gæsteoptrådte til Hvid Sjokolades afskedskoncert den 18. oktober 2007 på Vega i København.

Klart Dér! Diskografi

  • Verbale Tæsk, 1994 (demo)
  • De Grimme Ællinger, 1996 (Scandinavian Records, compilation), nummeret "Mikrofonhenretter"
  • Rap'O'Mania Vol. 1, 1996 (Virgin, compilation), nummeret "Rim Til Dit Flæsk"
  • Born 2 Rock EP'en, 2000 (Kølig Grammofon)
  • Elektriske Fyrfadslys, 2000 (Kølig Grammofon)
  • Kølig Kumpaner, 2001 (Kølig Grammofon, compilation), nummeret "Siden Tidernes Morgen"
  • Dansk Rap 1988-2003, 2003 (Di:Lemma, compilation), nummeret "Born 2 Rock"

Eksterne henvisninger

Nuværende:
Dansk rap
Rappere
Nuværende:
Tidligere
Grupper
Nuværende:
Nedlagte
Pladeselskaber
Andet
Rappere
Nuværende:
Tidligere
Grupper
Nuværende:
Nedlagte
Pladeselskaber
Andet
Tidligere
Nedlagte
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.myspace.com/klartder
http://www.myspace.com/kennethmoller
https://www.youtube.com/watch?v=jKVBzThchaE
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes