Quantcast
peoplepill id: kenneth-karskov
KK
1 views today
1 views this week
Kenneth Karskov

Kenneth Karskov

Danish journalist
Kenneth Karskov
The basics

Quick Facts

Intro Danish journalist
Is Journalist
From Denmark
Type Journalism
Gender male
Birth 18 January 1975
Age 46 years
Star sign Capricorn
Education
University of Copenhagen
The details (from wikipedia)

Biography

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Kenneth Karskov (født 18. januar 1975) – også kendt som Kenneth K. – er en dansk journalist med fast tilknytning til Danmarks Radio P4.

Han er bedst kendt som vært på Musikquizzen, som han har bestyret siden januar 2006. Karskov har været ansat på DR siden 2001 som studievært på DR P3 indtil 31. december 2018, og derefter på DR P4. Han har lavet programmer som Go'morgen P3, Sport på 3'eren, Liga på P3 og Kend Din Klassiker.

Kenneth Karskov er uddannet B.A. i kinesisk fra Københavns Universitet og taler mandarin kinesisk samt thai. Han har tidligere boet i både Beijing og Xiamen i Kina samt i Bangkok.

Derudover besidder Karskov stor viden om luftfart og rejser. Han er medstifter af søgemaskinen Viviro.com og forfatter af bloggen Flybranchen.dk med analyser af og kommentarer til dansk og international luftfart. Han er ofte citeret af danske medier, hvor han bliver brugt som ekspert indenfor områderne rejser, flyselskabernes gebyrer og kundernes oplevelse af luftfarten.

Derudover er han flittig freelance skribent indenfor rejsejournalistik, og har skrevet freelance artikler til bl.a. Berlingske, Jyllands-Posten, B.T. og Søndagsavisen.

Referencer

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://ekstrabladet.dk/flash/kendt-radioprogram-skifter-kanal/7387875
http://ekstrabladet.dk/ferie/danmark/article1232942.ece
http://m.b.dk/?article=27091474-Luftens-gebyrer-vil-ingen-ende-tage
http://finans.tv2.dk/pension/article.php/id-25516521:flypassagerer-i-gebyrf%C3%A6lden.html
https://www.berlingske.dk/rejser/kontrasternes-by-hongkong
https://jyllands-posten.dk/livsstil/rejser/storby/ECE9264659/det-charmerende-kina/
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes