Quantcast
peoplepill id: katinka-bjerregaard
KB
1 views today
1 views this week
Katinka Bjerregaard

Katinka Bjerregaard

Katinka Bjerregaard
The basics

Quick Facts

Is Singer Songwriter Musician Composer
From Denmark
Type Music
Gender female
The details

Biography

Katinka Bjerregaard er en dansk sangerinde, sangskriver og komponist.

Katinka Bjerregaard er forsanger og tekstforfatter i bandet Katinka, som i 2015 vandt DR's talentudviklingsprogram KarriereKanonen. Siden har bandet udgivet to albums - Vi er ikke kønne nok til at danse (2017) og Vokseværk (2018).

Katinka Bjerregaard har udgivet sine tekster som en digtsamling med titlen 'Et hus af krop'. Hun har desuden spillet hovedrollen i teaterstykket 'Væbnet med vinger', der i 2016 fik debut på Bådteateret i København og siden har været på turne rundt i Danmark. Teaterstykket er skabt af Billy Joy Alexander, og Katinka Bjerregaard har komponeret musikken.

Sammen med Simon Ask, producer i bandet Katinka, har Katinka Bjerregaard skrevet og komponeret musik til forestilling 'Jagten på det gode menneske'. Forestilling havde i 2020 premiere på BaggårdTeatret med Katinka Bjerregaard i rollen som Shen Te.

I 2018 vandt Katinka Bjerregaard og Simon Ask Carl Prisen som 'Årets Komponist - pop' for albummet 'Vi er ikke kønne nok til at danse'. Prisen uddeles af musikforlæggerne.

I 2019 modtog Katinka Bjerregaard Spoken Word Prisen 2019.

Diskografi

Album
  • Vokseværk (2018)
  • Vi er ikke kønne nok til at danse (2017)
Ep'er
  • Lufthuller (2016)
  • I røntgen (2014)
Singler
  • "De juleløse holder jul" (2017)
  • "Du tænker ikke" (2016)
  • "Du rejser" (2015)

Features

  • "Sprog" af Benal
  • "Slipper Snoren" af Magtens Korridorer
  • "Søerne" af Kippenberger
  • "Q-tog Over Brooklyn Bridge" af Nicolai Nørlund og Naja Marie Aidt

Kilder

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 17 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.dr.dk/nyheder/kultur/smukfest/se-vinderne-af-karrierekanonen-optraede-her
https://gaffa.dk/nyhed/120824/katinka-udgiver-digtsamling
https://www.turneteater.dk/produktion/vaebnet-med-vinger/
https://www.baggaardteatret.dk/forestilling/jagten-paa-det-gode-menneske/
http://musikforlaeggerne.dk/carl-prisen-2018-her-er-aarets-vindere/
https://www.fyens.dk/kultur/Overrasket-under-HCA-optraeden-Uperfekte-Katinka-vinder-spoken-word-pris/artikel/3373876
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes