Quantcast
Karine Boelaerts: Belgian singer | Biography, Facts, Information, Career, Wiki, Life
peoplepill id: karine-boelaerts
KB
3 views today
7 views this week
Karine Boelaerts
Belgian singer

Karine Boelaerts

Karine Boelaerts
The basics

Quick Facts

Intro Belgian singer
Is Singer
From Belgium
Field Music
Gender female
The details (from wikipedia)

Biography

Karine Boelaerts is een Belgische zangeres. Ze werkt tegenwoordig onder het pseudoniem Sue Price en voorheen als Keke.

Boelaerts werd in 1991 bekend met een finaleplaats in de Soundmixshow op VTM. In 1993 deed ze de backing vocals voor het liedje Vergeet-mij-nietje van Leopold 3, waar Pat Krimson deel van uitmaakt. Daarna zong ze in de studio enkele dancenummers in voor een aantal groepen. Zo deed ze voor Milk Inc. de lead vocals van het album Apocalypse Cow. Op het podium was echter Ann Vervoort te zien. Voor dezelfde groep werd haar stem met die van Linda Mertens gemixt voor enkele liedjes van het album Land of the living. Ook voor 2 Fabiola, ook een groep van Pat Krimson, zong ze een aantal liedjes in. Ook deze groep pakte op het podium met een andere zangeres uit. Voor Pat Krimson zong ze onder de naam Sue Price ook liedjes in voor zijn soloprojecten, zoals The Rush Of My Life (2009).

Boelaerts was voorts ook zangeres van de singles New emotion en Future love van Maurizzio en deed ook de zang voor liedjes van onder andere The real K!, Bounce en Fever. Ze is ook de frontvrouw van The Incredible Time Machine. In 1998 bracht ze onder de naam Keke ook een Nederlandstalig liedje, Goud, uit.

Externe links

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Karine Boelaerts

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes