Quantcast
peoplepill id: karen-lis-ahrenkiel
KA
1 views today
1 views this week
Karen-Lis Ahrenkiel

Karen-Lis Ahrenkiel

Danish actress
Karen-Lis Ahrenkiel
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 25 December 1943
Age 77 years
Star sign Capricorn
Peoplepill ID karen-lis-ahrenkiel
The details

Biography

Karen-Lis Ahrenkiel (født 25. december 1943) er en dansk skuespillerinde.

Hun er mor til skuespillerinden Mette Maria Ahrenkiel. Hun er søster til skuespillerinden Kirsten Olesen.

Filmografi

  • Alle for én (2011)
  • En kort, en lang (2001)
  • Forræderne (1983)
  • Kurt og Valde (1983)

TV-serier

  • Rejseholdet (1983) afsnit 3
  • Bryggeren (1996-1997) afsnit 7, 8 og 10
  • Forbrydelsen (2007-2008) afsnit 17

Julekalendere

  • Hallo det er jul (1995)

Ekstern kilde/henvisning

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/108329
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=2496
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=19867
http://www.scope.dk/person.php?id=14325
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes