Quantcast
peoplepill id: kamelen
K
1 views today
1 views this week
Kamelen

Kamelen Norwegian rapper

Norwegian rapper
The basics
Quick Facts
Intro Norwegian rapper
A.K.A. Slim Kamel, Marcus Mosele, Markus Kabelo Møll Mosele
Is Rapper Musician
From Norway
Type Music
Gender male
Birth 1993, Bergen, Norway
Age: 27 years
Residence Laksevåg, Norway
Family
Father: Banjo Mosele
Kamelen
The details
Biography

Marcus Kabelo Møll Mosele (født 1993), bedre kjent under artistnavnet Slim Kamel eller Kamelen i nyere tid, er en norsk rapper fra Bergen. Rapperen ble kjent da han i 2015 rømte fra politiets varetekt samtidig med at han slapp singelen «Si ingenting». Artisten fikk mye oppmerksomhet fra pressen. Kamelen har signert med rapkollektivet og plateselskapet NMG/G-Huset og i 2017 kom han ut med albumet Ambivalent. Han ble nominert til Spellemannprisen 2018 i klassen årets gjennombrudd & Gramo-stipend.

Historien

Kamelen rømte fra varetekt hos politiet i 2015. Der han var på rømmen i 2 måneder før politiet fikk tak i han. Da han var på rømmen spilte han inn låter med andre rap artister i Norge. Da rapperen var på rømmen holdt han konserter på ulike klubber i Bergen, der ble han også tatt av politiet, og kjørt til fengselet.

Familie og oppvekst

Mosele er oppvokst Bergen, der han gikk i barnehage og på skole. Kamelens ungdomsår har vært turbulent uten en far tilstede, og ble sendt tidlig på spesialskole for ungdom med atferdsvansker. Mosele beskriver selv sin oppvekst som fin, men med mye tull og fanteri. Kamelen ble pågrepet av politiet i 2015, under en konsert han holdt da han var på rømmen fra politiet.

Diskografi

Album

  • Ambivalent (2017)
  • KINGPIN SLIM (2019)

EP

  • Lyca (2018)

Singler

  • «Si Ingenting» (2015)
  • «Kjeltring» (2016)
  • «Beng Beng Beng» (2017)
  • «D E digg» (2017)
  • «Lil Homie» (2018)
  • «Hon E Fin» (2018)
  • «Lyca» (2018)
  • «Vil ba vekk» (2019)
  • «Ba spis» (2019)

Eksterne lenker

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.nattogdag.no/2015/10/en-kamel-pa-rommen-i-bergen/
https://www.ba.no/nyheter/kriminalitet-og-rettsvesen/politi/rapperen-har-ingen-planer-om-a-melde-seg-for-politiet-na/s/5-8-174135
https://www.dagbladet.no/kultur/bretter-ut-gatelivets-opp--og-nedturer-etter-15-ar-bak-las-og-sla/68928882
http://universitas.no/anmeldelser/63466/kamelen-nmgs-nye-stjerneskudd
https://www.vg.no/rampelys/musikk/i/WLp2Ma/spellemann-glipp-nominert-artist-falt-ut-av-listen
https://www.stoffmagasin.no/2017/11/16/ka-me-kamelen/
https://www.tv2.no/a/7495825/
https://www.proff.no/rolle/marcus-kabelo-m%C3%B8ll-mosele/bergen/1858262/
https://www.stavernfestivalen.no/program/
https://www.discogs.com/artist/6415110
https://genius.com/artists/Kamelen
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes