Quantcast
Kai-Pekka Kangasmäki: Finnish musician (1985-) | Biography, Facts, Information, Career, Wiki, Life
peoplepill id: kai-pekka-kangasmaeki
KK
2 views today
2 views this week
Kai-Pekka Kangasmäki
Finnish musician

Kai-Pekka Kangasmäki

Kai-Pekka Kangasmäki
The basics

Quick Facts

Intro Finnish musician
Is Musician Singer Composer Bass-guitarist
From Finland
Field Music
Gender male
Birth 9 July 1985, Lappeenranta, South Karelia, Southern Finland Regional State Administrative Agency, Finland
Age 37 years
Kai-Pekka Kangasmäki
The details (from wikipedia)

Biography

Kai-Pekka Olavi ”Kaikka” Kangasmäki (s. 9. heinäkuuta 1985 Lappeenranta) on suomalainen metallimuusikko, joka tunnetaan erityisesti metalliyhtye Stam1nan basistina ja taustalaulajana. Hän toimi sessiomuusikkona yhtyeen debyyttialbumin julkaisua seuranneilla kiertueilla ennen kuin hänet nimitettiin vakituiseksi jäseneksi Rieskaa tauluun -kiertueen päätöskonsertissa Tavastialla syksyllä 2005. Kai-Pekka oli myös lyhyen aikaa Stam1nan keikkakuskina jo ennen ensimmäisen albumin ilmestymistä. Ensimmäinen Stam1nan albumi, jolla Kangasmäki esiintyy, on vuonna 2006 ilmestynyt Uudet kymmenen käskyä.

Lisäksi Kangasmäki on soittanut kitaraa yhtyeissä Disease of the Nation ja Devilhorn. Hän on valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulun viestinnän osastolta medianomiksi. Kangasmäen voi nähdä esiintyvän hänen bändikaverinsa Antti Hyyrysen ohjaamassa Kotiteollisuuden videossa Iankaikkinen.

Kangasmäki soittaa Mesa/Boogie Big Block 750- vahvistimella, ja Mesa Boogie 8x10 Powerhouse Bass Cabinet ja Mesa Boogie Powerhouse 1000 Bass Cabinet- vahvistinkaapeilla. Kangasmäellä on käytössään kolme bassoa, ESP Lettu, ESP "Teppo Velin" Custom Shop, ja ESP-LTD B-254. Kangasmäki tunnetaan livetilanteissa erittäin energisestä esiintymisestään.

Lähteet

Aiheesta muualla

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Kai-Pekka Kangasmäki

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes