Quantcast
peoplepill id: jung
J
1 views today
1 views this week
Jung

Jung South Korean comics artist

South Korean comics artist
The basics
Quick Facts
Intro South Korean comics artist
Is Comics artist
From South Korea
Type Humor
Gender male
Birth 2 December 1965, Seoul, South Korea
Age: 54 years
The details
Biography

Jung Sik Jun (Seoel, Korea, 2 december 1965) is een Belgisch striptekenaar en scenarioschrijver. In 1971 werd hij door een Brussels gezin geadopteerd. Op zijn albums wordt hij kortweg als Jung aangeduid.

Bibliografie

  • Yasuda (Tekeningen. Scenario Martin Ryelandt)
    • 1 Russische roulette (1995)
    • 2 De vrouw zonder gezicht (1996)
  • Het meisje en de wind (Tekeningen. Scenario Martin Ryelandt)
    • 1 Soen-Li (1999)
    • 2 Win (2001)
    • 3 Waar komt de wind vandaan (2005)
  • Kwaïdan (Tekeningen en Scenario)
    • 1 De Watergeest (2001)
    • 2 Setsuko (2002)
    • 3 Metamorfose (2003)

Externe links

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes