Quantcast
peoplepill id: julio-tormo-ases
JTA
1 views today
1 views this week
Julio Tormo Ases
Spanish journalist

Julio Tormo Ases

Julio Tormo Ases
The basics

Quick Facts

Intro Spanish journalist
Is Journalist
From Spain
Field Journalism
Gender male
Birth 14 September 1952, Valencia, Comarca de València, Valencia Province, Spain
Age 69 years
Star sign Virgo
The details (from wikipedia)

Biography

Julio Tormo Ases (València, 14 de setembre de 1952) és un presentador de televisió i una persona vinculada al món de les falles.

Estudià Arquitectura a la Ciutat de València, sent el primer (i únic) president de la Falla King-Kong. Quan esta desapareix, en 1982 marxa a Antena 3 a treballar. Encara que l'experiència de King-Kong escandalitzara a l'ortodòxia fallera, el seu treball com a mantenidor de la Fallera Major de València el va fer guanyar-se el favor de la festa al Congrés faller de 1990. Durant la dècada dels 2000 funda la comissió Prolongació Albereda-Av. França, per a canviar poc després a una comissió veïna, Menorca-Luis Bolinches i poc després a Pizarro-Ciril Amorós. En 2014 passa a la comissió Joaquim Costa - Borriana, de la que és president des de 2015. Ha presentat els programes de televisió com "La hora de Julio Tormo" en ValenciaTeVe. "Cor de Festa" en RTVV i "Anem de festa" en La8 Mediterráneo.

És autor de dos llibres que recopilen la història de les falleres majors de València des de la creació del càrrec.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 13 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes