Quantcast
peoplepill id: julia-scheib
JS
1 views today
1 views this week
Julia Scheib

Julia Scheib

Austrian alpine skier
Julia Scheib
The basics

Quick Facts

Intro Austrian alpine skier
Is Skier Athlete Alpine skier
From Austria
Type Sports
Gender female
Birth 12 May 1998
Age 23 years
Star sign Taurus
The details (from wikipedia)

Biography

Julia Scheib (født 12. mai 1998) er en østerriksk alpinist, som representerer klubben SC Atus Frauental. Hun har sølv i super-G ved Vinter-OL for ungdom 2016 på Lillehammer som fremste internasjonale meritt.

Idrettskarriere

Scheib deltok i sitt første FIS-renn i Kühtai i desember 2014, der hun kom på 28.-plass i slalåm. Hennes beste plassering i FIS-sammenheng denne sesongen var en 13.-plass i slalåm i januar.

Hun deltok ved European Youth Olympic Festival, men kjørte ut i både slalåm og storslalåm der. Det østerrikske juniormesterskapet var fordelt på tre ulike konkurranser i februar og mars, og Scheib kom på 12.-plass i super-G og 15.-plass i slalåm. Hun kjørte ut i storslalåm, kombinert og utfor. Hun deltok også i det østerrikske mesterskapet for senior, der hun kom på 8.-plass i kombinasjonen, 16.-plass i utfor og 23.-plass i slalåm.

Før jul i 2015 fikk hun sin første pallplassering i et FIS-renn, med 3.-plass i storslalåmrennene i St. Lambrecht. Ved FIS-rennet i Hafjell i januar, der det også var innlagt junior-NM i alpint 2016, kom hun på 2.-plass i kombinasjonen og 5.-plass i utfor. I februar deltok hun ved det østerrikske juniormesterskapet i alpint i Lackenhof, men fullførte verken slalåm eller storslalåm.

Hun deltok i Vinter-OL for ungdom 2016, der hun fikk én medalje; hun kom på 2.-plass i super-G, bak Nadine Fest, men foran Aline Danioth. I tillegg kom hun på 9.-plass i både slalåm, men fullførte ikke kombinasjonen. Ved de resterende konkurransene i det østerrikske juniormesterskapet i alpint i mars deltok hun i super-G, men fullførte ikke.

Eksterne lenker

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes