Quantcast
JCG
74 views this week
Júlia Creus García

Júlia Creus García

Actress, stunt woman and singer
The basics
Quick Facts
Intro Actress, stunt woman and singer
Occupations Actor
A.K.A. Júlia Creus
Gender female
Birth Spain
The details
Biography

Júlia Creus i Garcia (Tarragona, 14 de febrer de 1994) és una actriu, cantant i ballarina catalana, que ha debutat en teatre i televisió. És coneguda sobretot pel seu paper de Mònica a la sèrie de TVC Merlí. També ha exercit el paper de Paula al musical català Boig per tu o Marta a la pel·lícula de Javier Ruiz Caldera 3 bodas de más.

Biografia

Va cursar l’ESO a l’escola Santa Teresa de Jesús, però després, per a combinar els assajos amb els estudis, va decidir estudiar el batxillerat nocturn a l’IES Martí Franquès, on podia combinar les dues coses. Quan era jove solia fer de ballarina en algunes competicions Nacionals de gimnàstica rítmica.

Amb 15 anys ja sabia que es volia dedicar al món de l’espectacle. Feia gimnàstica rítmica i dansa clàssica. Posteriorment es va presentar a un càsting de ‘Ventdelplà’ i la van agafar. Ha estat en moltes escoles de teatre, entre les quals Eòlia, l’escola de Dagoll Dagom, el Tricicle, i també Set d’Acció.

Actualment interpreta la Mònica de Villamore a la sèrie de TVC Merlí, resideix a Barcelona i el seu passatemps favorit és muntar a cavall.

Referències

Enllaços externs

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Biografia Referències Enllaços externs
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes