Quantcast
peoplepill id: josep-maria-llesuy-i-sunol
JMLIS
1 views today
1 views this week
Josep Maria Llesuy i Suñol

Josep Maria Llesuy i Suñol

Spanish politician
Josep Maria Llesuy i Suñol
The basics

Quick Facts

Intro Spanish politician
Is Politician
From Spain
Type Politics
Gender male
Birth 1960
Age 61 years
Peoplepill ID josep-maria-llesuy-i-sunol
The details (from wikipedia)

Biography

Josep Maria Llesuy i Suñol (Badalona, 1960) és empresari i fou alcalde de sant Pere de Vilamajor des del 2007 fins al 2012.

D'ofici constructor, dirigeix una empresa que es dedica a la rehabilitació d'edificis. L'any 2000 es traslladà a viure a Sant Pere de Vilamajor, a la urbanització de Can Vila. En les eleccions municipals del 2003 es presentà en la llista de CiU en un dels llocs de reserva, però la seva implicació més activa va començar a l'any següent, participant en les activitats del partit, que el trià per a encapçalar la llista a l'alcaldia en les eleccions del 2007. La seva fou la llista més votada, i un pacte a quatre bandes amb ISP, PSC i PP li atorgà la vara d'alcalde el 15 de juny.

A les eleccions municipals de 2011 es va tornar a presentar encapçalant la llista de Convergència i Unió i revalidà l'alcaldia aconseguint 4 regidors i tornà a ser la llista més votada. Encapçalà un govern en minoria amb el PSC. El 31 de gener de 2012, Josep Maria Llesuy va presentar la seva renúncia a l'alcaldia i a l'acta de regidor i es retirà de la política municipal. Els substituí com a alcalde Martí Artalejo, número dos de la llista de CiU.

Va presidir l'associació de veïns La Pinya de la urbanització de Can Vila.

Enllaços


Precedit per:
Joan Bruguera i Gras
Alcalde de Sant Pere de Vilamajor

2007 – 2012
Succeït per:
Martí Artalejo Ferrer
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 12 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://www.alcaldesialcaldessesdelvallesoriental.net/ficha.php?id_alcalde=1055
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes