Quantcast
peoplepill id: josep-llonch-i-rafecas
JLIR
1 views today
2 views this week
Josep Llonch i Rafecas

Josep Llonch i Rafecas

Josep Llonch i Rafecas
The basics

Quick Facts

From Spain
Gender male
Birth 7 April 1959, Barcelona
Age 62 years
The details (from wikipedia)

Biography

Josep Llonch i Rafecas (Barcelona, 7 d'abril de 1959) és un antic jugador d'hoquei sobre patins català de les dècades de 1980 i 1990.

Trajectòria

Va començar la seva carrera al CP Vilanova, amb qui debutà a Divisió d'Honor. Jugà al Claret de Sevilla mentre feia el servei militar i el 1980 ingressà al Liceo HC. L'any 1982 fou fitxat pel Reus Deportiu, però tot just una temporada més tard passà al FC Barcelona, on substituí el mític Carles Trullols. Al cap de cinc temporades en les quals fou dos cops campió d'Europa, el 1988 retornà novament al Reus. Jugà fins a 1993, any en què fou nomenat entrenador del conjunt reusenc.

Pel que fa a la selecció espanyola, jugà durant una dècada, de 1978 a 1988, i fou dos cops campió europeu.

Palmarès

Liceo HC
  • Copa de la CERS:
    • 1982
  • Copa d'Espanya:
    • 1982
Reus Deportiu
  • Copa d'Espanya:
    • 1983
FC Barcelona
  • Copa d'Europa:
    • 1983-84, 1984-85
  • Recopa d'Europa:
    • 1986-87
  • Copa Continental:
    • 1983-84, 1984-85
  • Lliga d'Espanya:
    • 1983-84, 1984-85
  • Copa d'Espanya:
    • 1985, 1986, 1987
Espanya
  • Campionat d'Europa:
    • 1983, 1985
  • Campionat d'Europa Júnior:
    • 1978

Referències

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes