Quantcast
peoplepill id: john-lambreth
JL
1 views today
1 views this week
John Lambreth

John Lambreth

Danish actor
John Lambreth
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 27 March 1949
Age 71 years
Peoplepill ID john-lambreth
The details

Biography

John Lambreth (født 27. marts 1949) er en dansk skuespiller.

Han er uddannet på Statens Teaterskole i 1983.

Han har bl.a. medvirket i Erasmus Montanus og Glengarry Glen Ross på Betty Nansen Teatret, Sommergæster og Natherberget på Husets Teater, Er der tigre i Congo og Skorpionen på Fiolteatret, Harvey på Privatteatret, Harry og kammertjeneren på Nørrebro Teater og Miss Saigon på Østre Gasværk Teater.

Filmografi

Film

  • Isfugle (1983)
  • Drengen der blev væk (1984)
  • Midt om natten (1984)
  • Mord i mørket (1986)
  • Krummerne (1991)
  • I Wonder Who's Kissing You Now (1998)
  • Fluerne på væggen (2005)
  • Drømmen (2006)

Tv-serier

  • Antonsen (1984)
  • Alletiders Julemand (1997)
  • Madsen & co. (2000)
  • Nikolaj og Julie (2003)
  • Hotellet (2000-02)
  • Anna Pihl (2007)

Eksterne henvisninger

Skuespiller Stub
Denne skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpg Artiklen om skuespilleren John Lambreth kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes