Quantcast
JCR
Spain
43 views this week
Joan Coma Roura

Joan Coma Roura

Polític català
The basics
Quick Facts
Intro Polític català
Countries Spain
Occupations Politician Sociologist
Gender male
Birth 1981 (Vic)
Residence Vic
Politics Popular Unity Candidates
Education Autonomous University of Barcelona
The details
Biography

Joan Coma i Roura (Vic, 1981) és un sociòleg català, regidor a l'ajuntament de Vic. Llicenciat en sociologia des del 2010 per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en relacions internacionals i en formació de professorat, va treballar durant deu anys de fuster.

El 2016 es converteix en investigat per l'Audiència Nacional d'Espanya arran d'una denúncia de Josep Anglada, aleshores president del partit d'extrema dreta Plataforma per Catalunya, per una intervenció seva al ple municipal del 9 de desembre del 2015. En aquesta intervenció, Coma apel·lava a la desobediència als tribunals espanyols en el marc del debat d'una moció de suport a la declaració de ruptura del Parlament., El 27 de desembre de 2016 va ser detingut pels Mossos d'Esquadra, acusat d'un possible delicte de sedició, i traslladat a Madrid per declarar davant de Ismael Moreno Chamarro, el jutge que portà el cas. En el judici, el dia 28 de desembre, el fiscal s'interessa en concret per les frases "Desobediència, fa temps que en reclamem" i "Nosaltres hem dit que per fer la truita primer s’han de trencar els ous" i la possible incitació a la violència que impliquen.

Referències

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes