Quantcast
peoplepill id: joan-calvet-rafols
JCR
1 views today
1 views this week
Joan Calvet Ràfols

Joan Calvet Ràfols

Spanish painter
Joan Calvet Ràfols
The basics

Quick Facts

Intro Spanish painter
Is Painter
From Spain
Type Arts
Gender male
Birth 1944, Vilanova i la Geltrú, Garraf, Barcelona Province, Spain
Age: 76 years
The details

Biography

Joan Calvet Ràfols (Vilanova i la Geltrú, 1944) és un pintor i escultor català.

Des de ben jove obtingué premis de pintura local i nacional. Entre 1955 i 1960, va estudiar tècniques de dibuix i pintura a l'Escola Industrial de Vilanova i la Geltrú, on tingué com a mestre a Salvador Masana i Mercadé, qui fou deixeble a l'hora de Joaquim Mir. Calvet continuà els seus estudis entre 1960 i 1963 a l'estudi barceloní de Josep Maria de Sucre i de Grau.

El 1961 va presentar la seva primera exposició individual a les Galeries Rambles de Vilanova. Fins a inicis de la dècada dels vuitanta va anar presentant exposicions amb regularitat arreu de Catalunya, però després s'anà allunyant dels circuits públics sense deixar de produir obra. Esporàdicament ha anat mostrant obra, pintura i escultura (principalment en ferro).

La seva obra es troba distribuïda per diverses col·leccions a Amsterdam, Nova York, Londres, París, Estocolm, Munic, Kíev, Asunción, Palència, Barcelona, etc.

Bibliografia

  • Puig Rovira, Francesc X. Diccionari biogràfic de Vilanova i la Geltrú. Dones i homes que han fet història. El Cep i la Nansa editors. Vilanova i la Geltrú, 2003.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 01 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://joancalvetrafols.blogspot.com.es/
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes