Quantcast
peoplepill id: jo-an-djan
JAD
1 views today
1 views this week
Jo An Djan

Jo An Djan

Indonesian film director
Jo An Djan
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian film director
Is Film director
From Indonesia
Type Film, TV, Stage & Radio
Peoplepill ID jo-an-djan
The details (from wikipedia)

Biography

Jo An Djan adalah sutradara Indonesia di era tahun 1940-an. Filmnya banyak menampilkan aktor RD Mochtar yang sangat populer pada zaman itu.

Filmografi

  • Kedok Ketawa (1940) dibintangi oleh Oedjang dan R.S Fatimah
  • Boedjoekan Iblis (1941) dibintangi oleh RD Mochtar dan Dewi Rodiah
  • Garoeda Mas (1941) dibintangi oleh RD Mochtar dan Dewi Rodiah
  • Moestika Dari Djenar (1941) dibintangi oleh Dhalia dan Rd Mochtar
  • Bengawan Solo (1949) dibintangi oleh Rd Mochtar dan Sofia W.D.
  • Ternoda (1952) dibintangi oleh Ratna Suminar dan Suhaimi
  • Djali Djali (1954) dibintangi oleh Jose Lantua dan Kartini Hamzah

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes