Quantcast
peoplepill id: jaume-isern-i-hombravella
JIIH
1 views today
1 views this week
Jaume Isern i Hombravella
Spanish physician

Jaume Isern i Hombravella

Jaume Isern i Hombravella
The basics

Quick Facts

Intro Spanish physician
Was Physician
From Spain
Field Healthcare
Gender male
Birth 7 August 1869, El Masnou, Spain
Death 1 May 1936, L'Hospitalet de Llobregat, Spain (aged 66 years)
Star sign Leo
The details (from wikipedia)

Biography

Jaume Isern i Hombravella (el Masnou, Maresme, 7 d'agost de 1869 − l'Hospitalet de Llobregat, Barcelonès, 1 de maig de 1936) fou un metge català.

Fill del mariner Josep Isern i Maristany i de Maria Hombravella i Oliver. Obtingué el títol de batxillerat a Barcelona el 1886 i el de llicenciat en Farmàcia el 1892, també a Barcelona. Va guanyar el premi extraordinari de llicenciatura. El 1894 es obtingué el títol de llicenciat en Medicina.

Va exercir la medicina en una línia de vapors que unia Catalunya amb els Estats Units. Després va treballar a Gratallops i a Porrera. Aquí conegué la seva futura muller, Maria Rabascall Aguiló. Més tard passà a residir a l'Hospitalet de Llobregat, on fou metge titular. Allà s'hi construí una casa racionalista per a residència i consultori mèdic privat anomenada Xalet Ysern.

Fou pare de Jaume Isern Rabascall, metge catalanista exiliat a Caracas per la Guerra Civil Espanyola, i de Montserrat Isern Rabascall, galerista d'art de l'Hospitalet de Llobregat.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 25 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes