Quantcast
peoplepill id: jann-guldhammer
JG
1 views today
2 views this week
Jann Guldhammer

Jann Guldhammer

Danish musician
Jann Guldhammer
The basics

Quick Facts

Intro Danish musician
Is Musician
From Denmark
Type Music
Gender male
Birth 6 April 1959
Age 61 years
Star sign Aries
Peoplepill ID jann-guldhammer
The details (from wikipedia)

Biography

Denne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

Jann Guldhammer, født den 6. april 1959 i Nørresundby. Blev i 1988 uddannelsesleder for Danmarks Lokalradio Skole i Aalestrup. Et projekt under EU Socialfond for langtidsledige, hvor kursisterne lærte at lave lokalradio. Projektet var tidsbegrænset og varede 2½ år. Var efterfølgende ansat som radiochef på Kanal1 i Frederikshavn. En lokalradio, som var ejet af Frederikshavns Avis. I 1991 blev han ansat som radiochef på Stjernekanalen i Holstebro. En lokalradio som havde lokalredaktioner i Vinderup, Trehøje og Aulum kommuner.

I 1993 blev Jann Guldhammer ansat som journalist ved Danmarks Radio Kanal94 i Vejle. Som vært gennem 4 år på det landsdækkende program Dansktoppen blev Jann Guldhammer med et slag kendt i hele Danmark. DR-TV gjorde også brug af Jann Guldhammer, da han sammen med Jørn Hjorting var vært på TV Showet Dansktoppen 25 år i efteråret 1993.

I 1997 blev Jann Guldhammer ansat som underholdningschef på TV-49 i Odense. Her var han tillige studievært, gennem 1 år, på de landsdækkende underholdningsprogrammer Dansk på Toppen. Efterfølgende blev han i 1998 ansat ved Ringkjøbing Amt. revalideringscenter, hvor han var leder af multimedieværkstedet. Fra 2000 til 2006, var han underviser på uddannelsen til Multimediedesigner ved Ikast Handelsskole. I 2004 startede han sit eget firma Defeat Communication.

Jann Guldhammer er oprindeligt uddannet klejnsmed.

Livet som musiker

Han har siden 1976 været aktiv musiker, som guitarist og sanger. Han har spillet i følgende orkestre

  • 1976: Wild Mountain
  • 1978: Run on
  • 1981: Mountain
  • 1982: Steen Kjærsgaard og natuglerne
  • 1984: Yellow
  • 1988: Devito

CD Udgivelser

  • 1997: Soloalbum Debut
  • 2000: Nattens Melodi – Devito
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes