Quantcast
peoplepill id: jan-hertz
JH
1 views today
1 views this week
Jan Hertz

Jan Hertz Danish actor

Danish actor
Jan Hertz
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor
From Denmark
Type Film, Television, Stage and Radio
Gender male
Birth 8 July 1949
Age: 71 years
Star sign CancerCancer
The details

Biography

Jan Hertz (født 8. juli 1949 i Hellerup) er en dansk skuespiller, instruktør, scenekunstner og tidligere teaterdirektør.

Jan Hertz er uddannet fra udenlandske skoler. og fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1974. Han var kunstnerisk leder af turneteatret Gentofte Scenen 1978-1981. Han var fra 1989 til 1997 direktør for Amager Scenen, og Tivolis underholdningschef 1999-2001. Instruktionsopgaver i Danmark og i Sverige.

Udvalgt filmografi

  • Piger i trøjen 2 (1976)
  • Fængslende feriedage (1978)
  • Attentat (1980)
  • Den kroniske uskyld (1985)
  • Elvis Hansen - en samfundshjælper (1988)
  • Mord i Paradis (1988)
  • Krummerne (1991)
  • Krummerne 2 - Stakkels Krumme (1992)
  • Kærlighed ved første desperate blik (1994)
  • Olsen-bandens sidste stik (1998)
  • Den eneste ene (1999)
  • Klinkevals (1999)
  • Bag det stille ydre (2005)
  • Krummerne - Så er det jul igen (2006)

Tv-serier

  • En by i Provinsen (1977-1980)
  • Charlot og Charlotte (1996)
  • Krummernes Jul (1996) (julekalender)

Eksterne links

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.janhertz.dk/
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/605
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=461
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=10365
http://www.scope.dk/person.php?id=65662
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=272774
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes