Quantcast
peoplepill id: jacob-hedegaard-pedersen
JHP
1 views today
1 views this week
Jacob Hedegaard Pedersen

Jacob Hedegaard Pedersen

Danish writer
Jacob Hedegaard Pedersen
The basics

Quick Facts

Intro Danish writer
Is Writer
From Denmark
Type Literature
Gender male
Birth 1974
Age 46 years
The details

Biography

Jacob Hedegaard Pedersen (født 1974) er en dansk forfatter, der debuterede i 1995 med novellesamlingen Dyret – Apokalypser.

Dyret – Apokalypser var første bind af fem, der samlet kaldes Tarot-serien.

Han har også udgivet fantasy-serien Dværgenes krønike.

Jacob Hedegaard Pedersen arbejder ved siden af forfatterskabet som skolelærer.

Bibliografi

  • Dyret: apokalypser (1995) (Tarot bog; 1)
  • Gravskrifter (1996) (Tarot bog; 2)
  • Flugten fra (1998) (Tarot bog; 3)
  • Den gamle biograf (2000) (Tarot bog; 4)
  • Dværgene (2001) (Dværgenes krønike: bind 1)
  • Gudesletten (2001) (Dværgenes krønike: bind 2)
  • Heksen fra Morg (2002) (Dværgenes krønike: bind 3)
  • Bjergenes rødder (2003) (Dværgenes krønike: bind 4)
  • Den store Jordskælvskløft (2004) (Dværgenes krønike ; bog 5)
  • Den forheksede prins Toruk's forunderlige rejse (2005) (i samarbejde med børnene fra daginstitutionen Regnbuen i Hampen)
  • Høst (2005) (Tarot bog; 5)
  • Der er ikke noget derude – novelle i antologien Horror.dk (2008)
  • Nilrems Rejse (2008)

Eksterne henvisninger

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://litteratursiden.dk/forfattere/jacob-hedegaard-pedersen
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon pandora tunein gplay iheart itunes