Quantcast
peoplepill id: ivonne-schoenherr
IS
1 views today
1 views this week
Ivonne Schönherr
German actress

Ivonne Schönherr

Ivonne Schönherr
The basics

Quick Facts

Intro German actress
Is Actor Film actor
From Germany
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 20 January 1981, Stollberg, Erzgebirgskreis, Saxony, Germany
Age 41 years
The details (from wikipedia)

Biography

Ivonne Schönherr (n. 20 ianuarie 1981, Stollberg) este o actriță germană. A devenit cunoscută prin rolul jucat în filmul Autobahnraser.

Date biografice

Ivonne Schönher a copilărit în Berlin. Deja la vârsta de 15 ani primește rolul principal în filmul serial Alarm für Cobra 11. Urmează să joace mai departe în diferite seriale. Când are 16 ani apare în rolul princiapal în filmul "Geliebte Schwestern" transmis pe postul Sat-1, aproape concomitent joacă în filmul Freundinnen und andere Monster. După acest film ea poate fi văzută în diferite seriale și filme cineamtografice ca: "Eine wie keine", sau Lena - Liebe meines Lebens. Ivonne Schönherr locuiește în Berlin, în octombrie 2008 poate fi văzută fotografia ei nudă într-o revistă playboy.

Filmografie

Televiziune

  • 1996, 2004: Alarm für Cobra 11
  • 1997: Hallo Onkel Doc
  • 1997: Frauenarzt Dr. M. Merthin
  • 1997–1998: Geliebte Schwestern (Daily Soap)
  • 1998–1999: City Express
  • 1998: Freundinnen & andere Monster
  • 1999, 2000, 2001: Die Biester
  • 2000: Die Kommissarin
  • 2000: Wolffs Revier
  • 2000: Unter uns
  • 2000: SK Kölsch
  • 2000: Küstenwache
  • 2001: Herzschlag
  • 2001: Die Wache
  • 2001, 2002, 2004: Berlin, Berlin
  • 2002: Zwei Affären und eine Hochzeit
  • 2002: Wen küsst die Braut
  • 2002: Für alle Fälle Stefanie
  • 2002: Ein Fall für Zwei
  • 2003: Kompass der Liebe
  • 2003: Bewegte Männer
  • 2003/2004: Unter weißen Segeln
  • 2004: Prinz und Paparazzi
  • 2004: Alles Robby
  • 2005: Liebe wartet in Trevennah
  • 2005: Die Krähen
  • 2006: War ich gut
  • 2006: Emma Svensson und die Liebe
  • 2006: Die Liebesflüsterin
  • 2007: Horror
  • 2007: Die Stein
  • 2008: Die Liebesflüsterin
  • 2008: Die Stein
  • 2008: H3 – Halloween Horror Hostel
  • 2009: Werner Eiskalt
  • 2009: Vorzimmer zur Hölle
  • 2009–2010: Eine wie keine (Daily Soap)
  • 2010: Das Traumhotel – Sri Lanka
  • 2010-2011: Lena - Liebe meines Lebens
  • 2011: Vorzimmer zur Hölle - Streng geheim

Cinema

  • 1997: Freundinnen & andere Monster
  • 2002: Boy Meets Girls
  • 2002: Das Spiel
  • 2002: Liebst Du mich
  • 2004: Autobahnraser
  • 2005: Emilia
  • 2005: Weiße Ameisen (film de scurt metraj): Young Civis Prize 2005
  • 2011: Die Superbullen

Filme școlare

  • 2002: Camcorder
  • 2002: Morgen
  • 2004: Nachtmärchen
  • 2004: DNX

Filme publicitare

  • 1998–2000: Jacobs Kaffee
  • 2004: T-mobile

Clipuri muzicale

  • 1998: She Knows You – DJ Tonka

Vezi și

  • Listă de modele Playboy

Legături externe

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Ivonne Schönherr

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes