Quantcast
peoplepill id: iskak
I
1 views today
1 views this week
Iskak
The basics

Quick Facts

Intro Actor
Was Actor
From Indonesia
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 3 March 1933, Surakarta, Central Java, Indonesia
Death 16 January 2000, Indonesia (aged 66 years)
Star sign Pisces
The details

Biography

Iskak Darmo Suwiryo (lahir di Solo, Jawa Tengah, 3 Maret 1933 – meninggal 16 Januari 2000 pada umur 66 tahun) adalah pelawak senior Indonesia. Dia tergabung dalam grup lawak Kwartet Jaya bersama Bing Slamet, Eddy Sud dan Ateng dan pernah tampil dalam beberapa film nasional. Setelah itu dia bersama Ateng juga aktif dalam acara Ria Jenaka di TVRI. Ia adalah alumnus SMA Negeri 4 Surakarta.

Filmografi

  • Si Djimat (1960)
  • Ke Kota (1960)
  • Kuntilanak (1962)
  • Djakarta By Pass (1962)
  • Tudjuh Pahlawan (1963)
  • Bing Slamet Setan Djalanan (1972)
  • Catatan Harian Seorang Gadis (1972)
  • Bing Slamet Sibuk (1973)
  • Bing Slamet Dukun Palsu (1973)
  • Bing Slamet Koboi Cengeng (1974)
  • Ateng Minta Kawin (1974)
  • Ateng Raja Penyamun (1974)
  • Bawang Putih (1974)
  • Ateng Mata Keranjang (1975)
  • Ateng Kaya Mendadak (1975)
  • Tiga Sekawan (1975)
  • Ateng Sok Tahu (1976)
  • Ateng The Godfather (1976)
  • Ateng Bikin Pusing (1977)
  • Ateng Pendekar Aneh (1977)
  • Ateng Sok Aksi (1977)
  • Dang Ding Dong (1978)
  • Kisah Cinderella (1978)
  • Si Boneka Kayu, Pinokio (1979)
  • Tuyul Eee Ketemu Lagi (1979)
  • Ira Maya dan Kakek Ateng (1979)
  • Kejamnya Ibu Tiri Tak Sekejam Ibu Kota (1981)
  • Musang Berjanggut (1983)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.kompas.com/kompas-cetak/0001/16/utama/pela11.htm
http://jibis.pnri.go.id/sinema/direktori-insan-perfilman/thn/2007/bln/12/tgl/12/id/1951/
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes