Quantcast
peoplepill id: ingrid-langballe
IL
1 views today
5 views this week
Ingrid Langballe

Ingrid Langballe

Danish actress
Ingrid Langballe
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Was Actor Voice actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 30 January 1900, Copenhagen, Denmark
Death 21 March 1975, Hellerup, Denmark (aged 75 years)
Star sign Aquarius
The details

Biography

Ingrid Oline Langballe f. Hestbæk (30. januar 1900 i København – 21. marts 1975 i Hellerup) var en dansk skuespillerinde.

Langballe, der var elev af skuespiller Robert Schmidt, huskes særligt for de store operetter på Nørrebros Teater i 1940'erne og i begyndelsen af 1950'erne. Hun var tilknyttet teatret 1938-1952 og spillede senere på Det ny Teater, Allé-Scenen, ABC-Teatret og Frederiksberg Teater.

Hun var gift med Carl Langballe (1891 – 1946) og er begravet på Vestre Kirkegård i København.

Filmografi

  • De kloge og vi gale (1945)
  • Mød mig på Cassiopeia (1951)
  • Min datter Nelly (1955)
  • Tre finder en kro (1955)
  • Den kloge mand (1956)
  • Støv på hjernen (1961)
  • Soyas tagsten (1966)
  • Min søsters børn (1966)
  • Naboerne (1966)
  • Far laver sovsen (1967)
  • Min søsters børn vælter byen (1968)
  • Uden en trævl (1968)
  • Rektor på sengekanten (1972)
  • I Tyrens tegn (1974)

Eksterne henvisninger

Artiklen om skuespilleren Ingrid Langballe kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/3524
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=454
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=13512
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=250388
https://danskefilmstemmer.dk/Person.php?pid=1840
https://gravsted.dk/person.php?navn=ingridlangballe
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes