Quantcast
peoplepill id: imam-putra-piliang
IPP
2 views today
2 views this week
Imam Putra Piliang

Imam Putra Piliang

Indonesian film director
Imam Putra Piliang
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian film director
Is Film director
From Indonesia
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Peoplepill ID imam-putra-piliang
The details (from wikipedia)

Biography

Imam Putra Piliang adalah sutradara Indonesia beradar Minangkabau. Filmnya banyak diperani oleh para artis laga seperti Leo Chandra, George Rudy, Enny Beatrice, dan Deby Cynthia Dewi.

Filmografi

  • Perjanjian Setan (1983)
  • Dendam Dua Jagoan (1986) dibintangi oleh Enny Beatrice dan Advent Bangun
  • Pertarungan Untuk Hidup (1986) dibintangi oleh Leo Chandra dan Wieke Widowati
  • Akibat Guna-Guna Istri Muda (1988)
  • Cewek-Cewek Pelaut (1988) dibintangi oleh George Rudy dan Deby Cynthia Dewi
  • Pertarungan Di Goa Siluman (1989) dibintangi oleh Enny Beatrice
  • Semburan Naga Seribu (1989)
  • Susuk (1989)
  • Tantangan Remaja (1990) dibintangi oleh Hengky Tornando dan Sally Marcellina
  • Balada Tiga Jagoan (1990) dibintangi oleh Sally Marcellina dan Edy S.S.
  • Tapak-Tapak Berdarah (1990) dibintangi oleh Baby Zelvia dan Clift Sangra
  • Pertarungan Dahsyat (1991) dibintangi oleh Baby Zelvia dan Hengky Tornando


The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes